• Klantenservice: 085-06 02 668
  • Boven de 20€ gratis verzending
  • Vandaag besteld, binnen 1 à 2 werkdagen in huis
  • Jouw pakketje is onze zorg
  • Klantenservice: 085-06 02 668
  • Boven de 20€ gratis verzending
  • Vandaag besteld, binnen 1 à 2 werkdagen in huis
  • Jouw pakketje is onze zorg

Relaxdays - Kurkentrekker

€ 24,99

Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Met deze luxe kurkentrekker met hefboom effect haal je de kurk heel makkelijk van de wijnfles af. Nu hoef je de wijnfles niet meer in je schoen te doen om de kruk eraf te krijgen en er is dan ook geen kans dat de wijnfles kapot gaat. Door het ergonomisch ontwerp van deze kurkentrekker is het ook nog veel fijner om de kurk van de fles te halen.

De kurkentrekker met hefboom werkt als volgt: Je plaatst de kurkentrekker op de kurk en draait met de kop de spiraal zo in de kurk. Wanneer je dit doet gaan de vleugels van de kurkentrekker omhoog staan. Als de spiraal genoeg in de kurk is gedraait dan kun je de vleugels gelijktijdig naar onderen duwen, de spiraal wordt nu omhoog getrokken waardoor dat de kurk van de fles wordt getrokken. De kurk kan gemakkelijk weer van de spiraal worden afgedraait om de volgende fles wijn te openen. Geniet van je heerlijk en zeker verdiende glas wijn.

Door de hefboom werking van de kurkentrekker is de kurk makkelijk te verwijderen met weinig kracht. Ook nog super makkelijk als je al een paar wijntjes op hebt .

De kurk wordt omhoog getrokken en komt dan in het plastick omhulsel terecht. Tijdens dat de kurk uit de fles wordt getrokken, kan de kurk nog wel eens breken. Doordat de kruk in de plastic omhulsel wordt getrokken word de kans dat dat gebeurdt veel kleiner.

De kurkentrekker is van het merk Relaxdays. De kurkentrekker is 19 cm hoog, 4 cm breedt en de lengte is 7,5 cm als de spiraal het omhulsel zit, hierdoor zullen de vleugels een beetje uitsteken. De kurkentrekker is gemaakt van kunststof en metaal. Het kunstof is zwart van kleur en het metaal is bedekt met een zilvere coating. De kurkentrekker kan niet in de vaatwasser.